martes, 1 de septiembre de 2009

Boqueria

Avui he vist les fotografies publicades a El País sobre les relacions sexuals al carrer i he llegit de cap a cua els articles relacionats i els comentaris. Quan he acabat, he caigut en què això que està passant al barri es pot contemplar des d’un altra perspectiva en què, fins ara, no havia pensat, perquè em costa pensar que la incapacitat de les autoritats pugi ser tanta.

Potser resulta que tot això és com un gran experiment social, una mena de cultiu bacteriològic en el qual nosaltres som els microbis. Es tracta de veure com es comporta una colònia humana quan es deixa abandonada a la seva sort. Es tracta potser de veure quant de temps és necessari fins que esclatin els conflictes i els que tracten de viure-hi comencin a exterminar-se els uns als altres. Tal vegada hi ha algun antropòleg amagat darrere de tot això i el que vol és enregistrar la decadència d’una societat fins que s’enfonsa totalment, només per la curiositat de veure què acaba sortint de tot aquest caos.

Si no és això, la veritat és que no m’ho explico.

I, per cert, si ningú no l’ha fet encara, deixeu-me fer l’acudit fàcil i de mal gust perquè és clar que per a aquestes escenes, quin millor lloc que el nostre mercat estrella... Sens dubte, això que li està fent la noia negra ajupida al porc de la samarreta blanca és una bona “boqueria”.

VOLEM UN BARRI DIGNE

No hay comentarios:

Publicar un comentario